La innovació s’instal·la a l’Alinghi

Els somriures, la joventut, la il·lusió i la força van inundar anit la base Alinghi de la Marina de València. Esta nau, fins ara en desús, poc a poc va esdevenint seu per a la innovació, l’emprenedoria i l’intercanvi d’idees i coneixements. Durant el més de novembre, va ser l’espai de construcció col·lectiva de la ciutat amb el Civic Factory Fest La Marina. I ahir de vesprada acollia els València Startup Awards, l’entrega de premis a les propostes més innovadores de la ciutat. Este certamen, amb més de dos dècades de vida, és l’acte de guardons a les startups més longeu i amb major èxit de convocatòria del país, amb la participació de més de mil assistents cada any. Són un reconeixement als emprenedors i emprenedores més destacades que han passat per NoMoreSuits i la ComunidadVite (de la xarxa Vit Emprende).

Sobre un escenari circular, ahir de vesprada rebien els seus guardons nou persones i representants d’startups, premiades pel seu talent i per la innovació, la participació, l’impacte i el treball que hi ha darrere del seu projecte. Més de 3500 persones van votar via internet als 24 nominats i nominades en 9 categories, a cadascuna més original! A la fi, els premiats han sigut:

Carcrash- La startup més prometedora

Luraki- La startup 10

Ángel Alberich (Quibim)- L’emprenedor més crack

Enrique Penichet – El mentor a qui trobem a faltar

Marta Nogueras- La mentora més canyera

Teresa Doménech- La moloner més fidel

Ana Calau- La moloner més connectora

Cata València- La moloner que més promou la Comunitat

La nostra enhorabona a totes i tots els guardonats, als organitzadors de l’event, La Quinta Avenida i Ixtoria.com, a l’ànima del projecte, la gent del NoMoreSuits, i un agraïment al recolzament inestimable de la xarxa ViteEmprende d’InnDEA (Ajuntament de València)i a la col·laboració de la Universitat de Berklee.

L’acte també va servir per a posar fi a NoMoreSuitsVite, un esdeveniment que se celebra de forma mensual des d’octubre de 2014 amb el suport de la xarxa d’emprendiment de VIT Emprende de la Fundació InnDEA de l’Ajuntament de València.

El certament d’anit va ser espill de la consolidació de València com a espai per a la innovació, el mateix dia que la premsa internacional parla de la nostra ciutat- i en concret, de la Marina- com l’ecosistema emergent. A l’Alinghi estaven també els nostres “veïns” i un exemple magnífic d’aposta per la innovació i la Marina, les amigues i amics de Lanzadera i de la recentment inaugurada Bankia Fintech by Innsomnia.

L’esdeveniment, que va reunir a centenars de persones, va comptar també amb la presència de representants de l’administració pública i de diferents acceleradores, incubadores, associacions empresarials, membres de la universitat, estudiants, emprenedores i emprenedors i la ciutadania en general. De la nit d’ahir, rescatem un desig de Patricia Pastor, connector de VitEmprende i InnDEA: “esperamos que la Marina se reconozca como la casa de los emprendedores”. 

This entry was posted in NOTICIAS. Bookmark the permalink.